14 Ağustos 2010 Cumartesi

Hidroponik sistemler hakkında animasyonlu tanıtımlar

hydroponicsdictionary.com sitesi, özellikle ingilizce bilen Topraksız tarım uğraşıcıları için oldukça faydalı flash belgeler sunmakta. Bizde bu görsel belgeleri sizlere tanıtıp, paylaşmak isteriz.

Bunlardan yeni bulduğumuz bir tanesi de genel olarak hidroponik, topraksız tarım sistemlerinin tanıtıldığı flash animasyonu.
Aşağıdaki animasyonda hangi sistemin nasıl çalıştığını flash animasyonu sayesinde görsel olarak görüntüleyebilecek, eğer bu işe yeni başlıyorsanız oldukça faydalanacaksınız.



Yukarıdaki animasyondaki düğmelerin açıklamalarını da ingilizce bilmeyen kullanıcılar için açıklayalım.

NFT : Film tekniği
Wick : Fitilli sistem, Bu sistemde besin içerisine batırılmış fitil agretat kültürü içerisine pasif olarak su taşır.
Ebb&Flow : Taşma, alçalıp yükselme li sistem
Aeroponics : Püskürtmeli sistem
Water Culture : Su kültürü
Drip : Damlama

Sistemlerin detaylı açıklamaları için buraya tıklayarak ilgili sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

0 yorum :

Yorum Gönder

 


Topraksız Tarım , Topraksız Tarım hakkında bilgi , Topraksız Tarım örnekleri , Topraksız Tarım sistemleri , Topraksız Tarım besin ve gübreleri , topraksız tarım nasıl yapılır , topraksız tarım dizayn , topraksız tarım maliyeti , topraksız tarım nedir , topraksız tarım video , organik tarım , dizayn grup , elektronik devre arşivi, elektrik projeleri, basit elektronik devreler , Hediye arama , Hediye Bul , Hediye Arıyorum , Hydroponics , Zamazingolar.com , İlginç Ürünler Sitesi , Teknolojik Ürünler Sitesi , Piranha Grande , Piranha Grande Video İnceleme youtube